top of page
Izberi svoj program

Osebni treningi

350 260

Paket 12 osebnih treningov

Uvodni posvet (brezplačno)

 

Osebno trenerstvo 1 na 1

 

Načrtovani treningi v skladu s tvojimi cilji

 

Progresivna obremenitev

 

Predstavitev uporabe fitnes naprav in izvajanja vaj

 

Učenje zastavljanja treningov na način konstantnega napredka

 

Pridobivanje uporabnih znanj s področja fitnesa in prehrane

Prehranski coaching

480

3-mesečno prehransko svetovanje

Izvaja se na daljavo (online) ali osebno

 

Uvodni posvet (brezplačno)

 

3-mesečno prehransko svetovanje (24/7 dostop do svetovalke)

 

Izguba 0,5 do 1 kg na teden (redne meritve telesne teže, sestave)

 

Analiza obstoječih prehranskih navad in življenjskega sloga

 

Izdelan prehranski načrt z jasno zastavljenimi cilji

 

Individualno prilagojen jedilnik in knjižice z recepti

 

Poglobljeno znanje o uravnoteženem prehranjevanju

 

Profesionalen in individualen pristop in podpora

 

Praktična pomoč pri reorganizaciji prehranjevalnih navad

 

Praktični nasveti in pomoč pri vzdrževanju teže

Popolni coaching

990

3-mesečno prehransko svetovanje

+ 36 osebnih treningov

Uvodni posvet (brezplačno)

 

3-mesečno prehransko svetovanje (24/7 dostop do svetovalke)

 

36 osebnih treningov

Brezplačna 3-mesečna fitnes karta

 

Izguba 0,5 do 1 kg na teden (redne meritve telesne teže, sestave)

 

Analiza obstoječih prehranskih navad in življenjskega sloga

 

Izdelan prehranski načrt z jasno zastavljenimi cilji

 

Individualno prilagojen jedilnik in knjižice z recepti

 

Poglobljeno znanje o uravnoteženem prehranjevanju

 

Profesionalen in individualen pristop in podpora

 

Praktična pomoč pri reorganizaciji prehranjevalnih navad

 

Praktični nasveti in pomoč pri vzdrževanju teže

AKCIJA -25%

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO

Zakaj potrebuješ 3 mesece svetovanja?

Trije meseci so se pri meni v praksi pokazali kot najbolj učinkovito časovno obdobje za doseganje ciljev, saj je področje prehrane zelo široko in potrebujeva določen čas, da postopno pridobiš v praksi uporabno znanje iz tega področja. V tem času ugotoviva, kako tvoje telo sploh deluje, saj se vsako telo lahko malo razlikuje in na podlagi tega sproti nadgrajujeva in prilagajava tvoj prehranski načrt. Hkrati je to obdobje tvoj proces učenja, kako pravilno sestavljati obroke, pametno izbirati živila, brati deklaracije, se dobro znajti v nepredvidenih situacijah in na raznoraznih praznovanjih, službenih kosilih itd.

 

Skozi obdobje treh mesecev ti 100% stojim ob strani in sem ti na voljo za vsa vprašanja. Ti pa skozi to obdobje vadiš vztrajnost pri svoji odločitvi, ki je najbolj pomembna lastnost za doseganje ciljev. Je ravno dovolj dolgo obdobje, da se tvoje telo začne spreminjati, da sama opaziš pozitivne učinke zdravega, uravnoteženega prehranjevanja in vadbe, kar ti da zadostno motivacijo, da tudi po zaključku programa sama nadaljuješ na tej na novo osvojeni poti, sprejemaš zdrave odločitve in vzdržuješ telesno težo.

Če misliš, da si prava kandidatka za moj program, rezerviraj termin za brezplačni uvodni posvet, kjer bova skupaj ugotovili ali lahko sodelujeva. 

Zakaj potrebuješ 12 treningov? 

Z eno uro osebnega treninga ti realno ne morem skoraj nič pomagati, izpostavim te edino možnim poškodbam v prihodnosti, če sama nadaljuješ s treniranjem brez ustreznega predznanja. Področje fitnesa, pravilne izvedbe vaj in razumevanje zastavljanja kvalitetnih treningov je preveč obširno, da bi ti lahko to predala v parih treningih in, ker želim z vsako stranko delati kvalitetno, nudim samo paket 12 treningov skupaj.

Če izhajava iz predpostavke, da v fitnesu še nisi trenirala, morava upoštevati dejstvo, da bo prvih nekaj treningov namenjenih splošni seznanitvi s fitnes opremo, aktivaciji različnih mišičnih skupin in učenju osnovnih gibalnih vzorcev. Šele nekje na polovici najinih srečanj, se lahko malo bolj začneva posvečati samimi treningom. 

V 12-ih treningih v praksi predam toliko znanja, da si pripravljena samostojno nadaljevati pot v fitnesu. Čeprav te ne smem zavajati, tudi 12 treningov ni veliko in po njih imaš vse potrebno znanje kako izvajati vaje, kako zastaviti trening in si dejansko na začetku svoje fitnes poti. Sedaj je na tebi, da treninge tudi naprej redno opravljaš in sama dviguješ intenzivnost treningov. Če želiš napredek, je potrebno nenehno višati intenzivnost.

Večina mojih strank na osebnih treningih je rednih in sodelujemo že več let, nekaj pa imam prostih mest za tiste, ki potrebujejo samo enkratni paket 12 treningov in se potem samostojno podajo na fitnes pot. Iz tega razloga tudi nimam prostih mest za osebna trenerstva. Lahko pa se vpišeš na čakalno listo in te kontaktiram takoj, ko se sprosti mesto.

 

Ali je kateri program primeren zate?

Program prehranskega coachinga ali popolnega coachinga je odličen zate, če imaš dovolj hitrih diet, ki se jih je nemogoče dlje časa držati in želiš poizkusiti drugačen pristop. Ponujam ti celosten pristop k izgubljanju telesne teže, ki bo izboljšal tvoje zdravje, splošno počutje in izgled, jedilniki in recepti pa bodo prilagojeni tebi in tvojemu dnevnemu ritmu ter živilom, ki jih imaš rada. 

Spreminjanje prehranskih navad in življenjskega sloga je dolg proces. Če si v preteklosti že poizkusila izgubiti telesno težo in si se zaradi neprimernih pristopov in diet znašla v začaranem krogu, je sedaj pravi trenutek, da pridobiš tisto znanje, ki ti je manjkalo in, da skupaj odkrijeva ustrezno rešitev zate. 

Kako poteka prehransko svetovanje?

1. Na BREZPLAČNEM UVODNEM POSVETU ugotoviva kakšen imaš cilj, kaj ti preprečuje, da dosežeš ta cilj, podrobno ti razložim kakšen je moj način dela in odgovorim na vsa tvoja morebitna vprašanja. Predvsem pa ugotoviva sledeče:

  • Ti ugotoviš ali si res želiš spremembe in si pripravljena enkrat za zmeraj spremeniti svoj način življenja. 

  • Jaz ugotovim ali si primerna kandidatka za moj program, ali ti lahko pomagam pri doseganju tvojega cilja.

  • Skupaj ugotoviva ali sva dober par, da delava skupaj in uresničiva tvoj cilj.

 

Če obe ugotoviva, da si želiva sodelovanja, potem NAROČIŠ izbrani program.

2. V prvi fazi ti POŠLJEM dva obsežna vprašalnika, v katerih odkrijeva tvoje želje, cilje, strahove, omejujoča prepričanja, nivo motivacije in potencialne šibke točke pri doseganju cilja ter se natančno poglobiva v tvoje prehranjevalne navade in v tvoje želje okrog izbire živil, obrokov itd.

3. Na podlagi vseh odgovorov ti PRIPRAVIM PREHRANSKI NAČRT, v obliki priročnika, ki ga pred pričektom skupaj pregledava. Poleg prejmeš različne knjižice z recepti, predlogo za vodenje prehranskega dnevnika, primer tedenskega jedilnika, nakupovalno košarico. Jedilnik in recepti so prilagojeni tvojemu življenjskemu slogu, željam in ciljem.

4. Na najinih tedenskih srečanjih (online ali osebno) sproti SPREMLJAVA TVOJ NAPREDEK, po potrebi prilagajava tvoj prehranski načrt in vnaprej oblikujeva načrt prehrane ob raznih dogodkih (npr. rojstni dnevi, prazniki, službena kosila, dopust...).

bottom of page